KARRIÄR

Byggbeslag levererar lösningar och tjänster inom inredning, beslag, lås och säkerhet till Sveriges bygg- och fastighetsmarknad. Varje dag gör vi livet lättare för byggentreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar över hela landet.

 

JOBBA HOS OSS

Som medarbetare hos oss ger din dagliga utmaning och insats ett viktigt bidrag till vår gemensamma framgång och utveckling. Och våra produktlösningar och tjänsteerbjudanden inom inredning, lås och säkerhet en mer praktisk, tryggare och hållbar tillvaro för människor att bo, leva och arbeta i.

 

För att förstå våra kunder på bästa sätt och optimera samarbeten, processer och logistik består vår organisation av närmare 40 olika yrkesroller. Merparten är säljare respektive tekniker med olika inriktningar och spetskompetenser. Tillsammans är vi ca 320 arbetskamrater fördelade på 16 orter.

Att vi är rikstäckande gör oss konkurrenskraftiga och ger medarbetare tillfälle till kunskapsutbyte kollegor emellan och karriärsmöjligheter. Dessutom erbjuder vår geografiska spridning att befattningar varierar – från den mindre enheten där rollen ofta spänner över flera ansvarsområden till specialisten som är delaktig i leveranser till omfattande prestigeobjekt i storstadsmiljö. Oavsett plats och typ av uppdrag, så ger det oss nya erfarenheter varje dag, året runt.

 

LEDIGA TJÄNSTER SPONTANANSÖKAN