FASTIGHET

Vi jobbar med såväl offentliga som privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar över hela Sverige. Du som äger eller förvaltar en fastighet får en kompetent partner med ett väl anpassat sortiment.


Oavsett om du har ansvar för flerbostadshus eller kommersiella fastigheter har du tillgång till en meny av tjänster som sträcker sig från rådgivning och installation till nyckeladministration och efterservice.

 

OFFENTLIGA OCH KOMMERSIELLA FASTIGHETER

Dina lokaler är värda rätt inredningsdetaljer och säkerhetsprodukter. Våra lösningar ska underlätta och trygga vardagen, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Till det erbjuder vi ett tjänstepaket väl anpassat för dig som äger en kommersiell fastighet. Riskanalyser, rådgivning, installation, dokumentation och serviceavtal. Våra tjänster är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

 

FLERBOSTADSHUS

Vi jobbar dagligen med privata fastighetsägare, kommunala fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar runt om i hela landet. Uppdragen sträcker sig från att byta ut enskilda beslag till omfattande installationer av kompletta säkerhetssystem eller rotrenoveringar av badrum.

 

Vi finns med hela vägen från en tidig konsultation via leverans, installation, driftsättning till det efterföljande underhållet.