KOMMUNER & REGIONER

SAMHÄLLSBYGGNADSKONTORET KARLSTAD

I Inre hamn i centrala Karlstad ligger kommunens samhällsbyggnadskontor. Här finns miljö- och stadsbyggnadsförvaltning och här sitter även delar av teknik- och fastighetsförvaltning.

Denna del av Inre hamn har under de senaste åren ändrat karaktär tack vare omfattande nybyggnation och är idag en modern stadsmiljö med bostäder, kontor, affärslokaler och restauranger.

Fastigheten består av 5400 kvm i fem våningar samt källare.

Byggbeslag i Karlstad har levererat och monterat låssystem, driftsättning av dörrstyrning och övrig dörrbeslagning. Vi har även levererat AV-utrustning samt inredning och beslag till toaletter. Fastigheten blev inflyttningsklar augusti 2015.

AKADEMISKA SJUKHUSET UPPSALA

Akademiska sjukhuset i Uppsala är ett regions-, specialist-, utbildnings- och forskningssjukhus. Här arbetar ca 8000 personer. Byggbeslag i Uppsala har levererat inredning och beslag till sjukhusets vårdmiljöer.

Det handlar om funktionella lösningar kring främst handfat och WC samt till duschmiljöer. Våra leveranser består bland annat av speglar, torkrullehållare, tvål- och desinfektionsdispensrar, stödhandtag och hållare för engångsmaterial.

VÄSE BRANDSTATION

Till Räddningstjänsten och Väse brandstation utanför Karlstad har vi i Byggbeslag levererat en komplett säkerhetsleverans.

Stationen, som är nybyggd, innehåller personalutrymmen som omklädningsrum, gym och möteslokaler och har plats för två brandbilar.

I Byggbeslags leverans ingår projektering, leverans, installation och driftssättning av låssystem, passersystem, larm och inbrottslarm.

Till det har vi kompletterat med både dörrbeslagning och inredning till WC.

HALMSTAD KOMMUNAVTAL

Med över 95 500 invånare är Halmstad landets 18:e största kommun - och en expansiv sådan. Sedan tio år tillbaka har vår Halmstadsenhet levererat mot gällande ramavtal.

Det rör sig om både mekanisk- och elektronisk låsning till Halmstads kommun. Ett förtroende som vi är både stolta och glada för.

HEMVÅRDSFÖRVALTNINGEN

Åt hemvårdsförvaltningen i Halmstad har Byggbeslag levererat Creonde elektroniska nyckelskåp, inbrottslarm, dokumentskåp och kassaskåp.

Det handlar om ett 20-tal enheter. Våra tekniker står för installationen, dialogen med kommunens IT-avdelning, utbildningen för användarna och den löpande supporten.