OM BYGGBESLAG

Vi levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till din fastighet eller ditt byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger dig så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka din trygghet. Det vinner vi alla på.

 

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet. Under några år samlade vi våra verksamheter under namnet BBGRUPPEN. Från 1 januari 2021 är vi åter BYGGBESLAG.

 

TVÅ AFFÄRSOMRÅDEN

För att anpassa oss efter marknadens behov och förtydliga vårt erbjudande verkar vi inom två affärsområden.

 

I affärsområde Lås och Säkerhet är vi verksamma med bolaget AB Byggbeslag Lås och säkerhet och inriktade på access- och säkerhetsfunktioner med tillhörande tjänster.

 

Affärsområde Material som återfinns inom AB Byggbeslag marknadsför vårt breda produkterbjudande inom inredning och beslag för en attraktiv fastighetsmiljö tillsammans med tjänster som underlättar en hållbar byggprocess.