BYGGBESLAG HOSTING 

HOSTINGTJÄNSTER EFTER DINA ÖNSKEMÅL

Ett passersystem behöver löpande administration och ska vara placerad på en skyddad serverplats med hög uppkopplingstid, så att systemet är driftssäkert. Hur du vill förvalta ditt system bestämmer du. Byggbeslag hosting ger dig möjlighet att anpassa tjänsten efter dina behov.

Genom att låta Byggbeslag sköta driften av din säkerhetsanläggning säkerställer du full kostnadskontroll. Du betalar enbart en fast månadskostnad och slipper därmed investeringskostnad för hårdvara och löpande kostnader för underhåll. Det blir enkelt och tryggt att budgetera.

Med våra hostinglösningar slipper du oroa dig för dataförlust eller intrång. Din data lagras säkert på servrar och skyddas av brandväggar och virusskydd. Vi tar dagliga backuper på all din data.

 

Vi säkerställer att din mjukvara uppdateras löpande och att du kan få tillgång till de senaste funktionerna – allt för att din drift ska bli så bekymmersfri som möjligt. Med vår tjänst för övervakning vet du att samtliga funktioner är tillgängliga i systemet. Du slipper att överraskas av systemavbrott och minimerar nedtid.

 

LÄTTHANTERAT MED BYGGBESLAG KUNDPORTAL

Med hosting från Byggbeslag får du en kontaktyta för allt som rör din säkerhetsanläggning. Med vår kundportal samlas alla dina ärenden på en plats – tillgänglig dygnet runt, oavsett var du är.

   

Fördelar BYGGBESLAGs hostingtjänst:
  • Anpassningsbar
  • Full kostnadskontroll
  • Säker lagring
  • Uppdaterad
  • Övervakat
  • Lätthanterad med BYGGBESLAG Kundportal

Produktblad (pdf)

Exempelbild