INDUSTRI/OEM

Byggbeslag Industri/OEM har levererat med kvalitet till industrikunder runt om i Norden sedan 1985. Det gör att vi förstår vardagen i en tillverkande verksamhet. 

 

Den support och tekniska rådgivning vi ger är en viktig del av vårt erbjudande och det har över tid skapat ett etablerat förtroende hos våra kunder. Fler mervärden vi levererar är en kontaktväg, sampackning av lås- och beslagsdetaljer och tillgång till våra montagetjänster.

 

INDUSTRIELLA BYGGENTREPRENÖRER

Prefabriserade moduler för flerbostadshus blir allt vanligare. Vårt kompletta produkterbjudande inklusive vårt tjänsteutbud, är attraktivt för dig som industriell byggentreprenör. Vi har kapacitet och kompetens att vara med genom hela projektet.

 

MODUL OCH SMÅHUS

Till dig som är modul- och småhuskund leverera vi lösningar inom dörrbeslagning, lås och säkerhet. Även vårt inredningssortiment är väl anpassat för dina behov och produktion.

 

DÖRR- OCH PARTITILLVERKARE

Som leverantör till dörr- och partitillverkare sedan många år, känner vi till de krav som ställs på de flesta ingående delar för lås och dörrbeslagning. Vi kan låshus, gångjärn, tätningströsklar, kantreglar, el- och motorlås, dörrstängare, dörrautomatik, spanjoletter, flerpunktslås m.m. Kontakta oss, så berättar vi mer.

 

SNICKERI

Du som driver snickeriverksamhet får en mycket kompetent partner med ett fullsortiment av lås och beslag.

KONTAKT INDUSTRI / OEM             PRODUKTER / E-BUTIK


Besök gärna E-BUTIKEN där våra mest populära produkter finns presenterade, så får du en känsla för hur vårt erbjudande kan passa dig och din verksamhet.

 

REFERENSER

MODUL & SMÅHUSTILLVERKARE M FL. OCH OCH SMÅHUS, M FL.ODU