FASTIGHETSSYSTEM

Det är inte ovanligt att flera olika system inom access och säkerhet samverkar, både med varandra men även med andra lösningar. Ofta fungerar passersystemet i fastigheten som grund för att integrera fler system och produkter.

 

Vilka lösningar av följande kan ge mervärden i din entrémiljö?

 

DIGITALA FASTIGHETSBOXAR

Post-/fastighetsboxar är en allt vanligare lösning i flerbostadshus. Digitala fastighetstboxar integreras med fastighetens passersystem och de boende kan använda personliga elektroniska nycklar som fungerar på flera ställen i fastigheten.

 

Namskyltarna är små LCD-skärmar som enkelt kan uppdateras på distans vid in- och utflyttning, vilket spar både miljö och kostnader. Ytterligare en finess är att boxens ägare kan markera digitalt om hen vill ha reklam eller ej. Sammantaget har digitala fastighetsboxar funktioner som underlättar adminstration och håller postboxarna rena från handskriven information.

 

 

INFORMATIONSTAVLA

En informationstavla eller uppkopplad skärm i entrén gör det lätt att kommunicera med de som bor i fastigheten. Det digital fastighetsregistret är enkelt att hålla uppdaterat och övrig information till de boende är samlat på ett tillgängligt sätt.  

 

BOKNINGSSYSTEM

Informationstavlan kan även via personlig inloggning eller elektronisk nyckel ge access till felanmälan och nyckelärenden (spärra eller beställa nycklar/tags) och till bokningssystem för tvätt och allmänna utrymmen.  Samma tjänster kan nås via app eller hemsida.

KONTAKTA OSS

 

 

TJÄNSTER