Flerbostadshus

Inre Hamn Karlstad

Bryggudden är en del av området Inre Hamn i centrala Karlstad där arbetsplatser och allt fler bostäder samsas i ett vattennära läge. I projektet Bryggudden etapp tre har Byggbolaget uppfört 167 hyreslägenheter i sju plan.

Byggbeslag i Karlstad har projekterat, levererat och installerat låssystem, passerlösning och porttelefoni. Till entrépartierna har vi även levererat dörrbeslagning inkl. dörrstyrning. Dörrbeslagningen inomhus omfattas av lägenhetsdörrar och innerdörrar.

Till entré och trapphus har vi bl. a levererat posfackslösning, tidningshållare, och dörrstoppare.

Från Byggbeslag kommer också inredning till badrum och WC. Det rör sig om badrumsskåp med belysning, förvaringsskåp, duschväggar, toalettpappershållare, krokar, torkställning etc.

Dessutom finns vår egen klädkammarhylla BB83, måttanpassad och monterad i lägenheternas klädförråd.

Bostäderna var klara för inflyttning våren 2015.

Kvillebäcken


Kvillebäcken är en ny stadsdel på Hisingen i Göteborgs kommun. Sammanlagt byggs ca 2000 bostäder och ett antal verksamhetslokaler av sju olika bostadsbolag. Stadsdelen har ett centralt läge med god kollektivtrafik och närhet till grönområden.

Byggbeslag i Göteborg har levererat lås, säkerhet, beslag och inredning till olika projekt i Kvillebäcken, som lägenheter, förskolor, butiker m.m.


Vår egen hallserie BB14 med kroklist, kläd- och skohylla och klädkammarinredning BB83 finns monterad i många av lägenheterna.

Från Byggbeslag kommer också inredning till badrum och WC. Det rör sig om badrumsskåp med belysning, duschdörrar, toalettpappershållare, kroklister etc.

Vi har utfört projektering, leverans och montage av komplett beslagning av fastigheternas interiöra och exteriöra dörrmiljöer. 

Till trapphus, hissar och hallmiljö har vi bl. a levererat skyltning, tidningshållare, fällsitsar, klädförvaring, inspektionsluckor samt skjutdörrar med spegelglas. 

Vi har erbjudit tillvalsrådgivning för de boende med möjlighet att välja alternativ inredning och beslag till sin nya bostadsmiljö. Det ger ett hem med en personlig prägel.

Området Kvillebäcken har en beräknad byggtid på 7-8 år och planeras stå klar 2018.

Uppsalahem


Uppsalahem har uppfört hyreslägenheter i Frodeparken i centrala Uppsala. Byggnaden, som är svängd, är försedd med Nordens största solcellsfasad för flerbostadshus. 


Byggbeslag f.d. Lås & säkerhetscenter i Uppsala har levererat beslag och inredning samt projekterat och levererat låssystem inkl. dörrbeslagning. Fastigheten innehåller 70 lägenheter och har en förskola i bottenplanet.