BB-Produkter

REKOMMENDERADE OCH NOGA UTVALDA

Produkterna som vi kallar BB-produkter är produkter som vi är lite extra stolta över och som vi vill rekommendera till dig som kund. Gemensamt för BB-produkterna är att de håller en god kvalitet och att de är ett prisvärt alternativ.

För oss är det viktigt att våra BB-produkter tillverkas på ett sätt som är både etiskt och arbetsmiljömässigt riktigt. Vi har därför en uppförandepolicy som vi kräver att alla våra underleverantörer efterlever. Något som vi också regelbundet följer upp.

När vi tar fram nya BB-produkter försöker vi välja material med omsorg. Vi vill att produkterna ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

Därför ställer vi krav på att våra leverantörer fortlöpande ska jobba för att hitta bättre miljömässiga alternativ i tillverkningen.

Alla BB-produkter ska också ha en Byggvarudeklaration och vara registrerade hos Byggvarubedömningen innan vi släpper dem på marknaden.

NYHET!

ALNÖN, FRÖSÖN & HOLMÖN–TRE SJÄLVHÄFTANDE BADRUMSSERIER

Tre självhäftande serier med krokar för badrum och WC i stilren design. Krokarna finns i 1-krok, 2-krok och 4-krok. Komplettera med toalettpappershållare och vägghängd WC-borste inklusive ställ i samma stil. 

Material: Polerad rostfritt stål eller borstad rostfritt stål.
Montage: Levereras med självhäftande 3M-tejp för snabbt och enkelt montage.
Miljö: Alnön, Frösön och Holmön har betyget Accepteras i Byggvarubedömningen.

Länk till produktfolder


space