< Tillbaka till nyheter

2021-10-08

Nytillträdd marknadschef

Vi välkomnar Hans Paulsson som ny marknadschef hos oss på Byggbeslag.

Vi har under en tid sökt efter en bra kandidat att ta ansvaret som marknadschef i Byggbeslag och jag är nu glad att kunna informera om att Hans Paulsson tar denna roll. 

Hans har sedan i mars arbetat som inhyrd interimresurs oss och har på ett bra sätt axlat tjänsten och satt sig in i vår verksamhet. Då Hans sedan tidigare har erfarenhet av affärsutveckling och marknadsnära tjänstekoncept i roller som affärsområdeschef och verkställande direktör så kändes steget naturligt och vi är glada att han var intresserad av att anta denna nya utmaning.

  

   Hans Paulsson

”Jag ser fram emot att tillsammans med hela Byggbeslags verksamhet fortsätta att lyfta fram och utveckla våra produkt- och tjänstekoncept”, säger Hans och fortsätter: ”Våra koncept ska på hållbart och säkert sätt möta och vara i framkant av marknadens krav och tillföra tydlig och mätbar nytta för våra kunder och samarbetspartners.”

Tillsammans med Marknadsgruppen kommer nu Hans att leda utveckling och lansering av våra affärskoncept samt vår marknadskommunikation. Jag önskar Hans lycka till i sin nya roll hos oss och som Byggbeslagare!

 

//Matthias Eriksson, Verkställande direktör


< Tillbaka till nyheter