Affärsområde industri/OEM

Byggbeslag Industri/OEM har levererat med kvalitet till industrikunder runt om i Norden sedan 1985. Det gör att vi förstår vardagen i en tillverkande verksamhet. Vi är specialister inom våra produktområden och gör skillnad med vår breda produktkännedom.

Den support och tekniska rådgivning vi ger är en viktig del av vårt erbjudande och det har över tid skapat ett etablerat förtroende hos våra kunder.

MODUL OCH SMÅHUS

Till våra modul- och småhuskunder levererar vi lösningar ur hela vår produktportfölj. Från dörrmiljö till inredning och sakvaror. Besök vår e-butik där våra mest populära produkter finns presenterade, så får du en känsla för hur vårt erbjudande kan passa just dig.

Oavsett vilket behov du har eller hur din produktion ser ut, så hjälper vi dig med de frågor du ställs inför, stora som små. Produktval, funktionslösningar, teknik och logistik – det är vår dagliga utmaning!

SNICKERI

Du som driver snickeriverksamhet får en mycket kompetent partner med ett fullsortiment av lås och beslag.

Vi har fler än 10 0000 av våra mest efterfrågade produkter lagerlagda på vårt centrallager i Karlstad.

DÖRR- OCH PARTITILLVERKARE

Som leverantör till dörr- och partitillverkare sedan många år, känner vi till de krav som ställs på de flesta ingående delar för lås och dörrbeslagning.

Vi kan låshus, gångjärn, tätningströsklar, kantreglar, el- och motorlås, dörrstängare, dörrautomatik, spanjoletter, flerpunktslås m.m. Kontakta oss, så berättar vi mer.