FRÅN NYA ELTRYCKESLÅS TILL PÅLITLIGA DÖRRSTÄNGARE OCH CYLINDRAR

Lär dig mer om ett urval av säkra och beprövade produkter från ASSA ABLOY.

VELOX – NYA ELTRYCKESLÅS MED HAKREGLAR

Eltryckeslåsen i Velox-serien sätter en ny standard för dagens och framtidens krav på funktion och prestanda. Låsen i Velox-serien är konstruerade för en snabb och flexibel installation och är lämpliga för daglåsning av allt från lätta innerdörrar till tunga ytterdörrar.
Modellerna 820C-50, 825C-50 och 835C-50 är alla tre försedda med hakreglar. Låsen är anpassade för en snabb och flexibel installation, hög driftsäkerhet över tid och högfrekvent användning.

 

VELOX 820C-50   VELOX 825C-50   VELOX 835C-50

 

POPULÄRA ELTRYCKESLÅSET EL580

EL580 är ett populärt multifunktionellt eltryckeslås anpassat för högfrekventa dörrar. Dessa lås passar bra som daglåsning och intern låsning inom handel, kontor och industri eller i entréer och allmänna utrymmen i flerfamiljshus.
Låset har förreglad tryckesfall och kan kan alltid manövreras med cylinder eller vred.

 

LÅSHUS ASSA EL580 SPINDLE SPLIT MULTIFUNKTION  

VÄLBEPRÖVADE MOTORLÅS I 841-SERIEN

Motorlåsen i 841-serien är välbeprövade och populära på marknaden. Låsen är anpassade för en snabb och flexibel installation och hög driftsäkerhet över tid. Installationen sker digitalt och krypterat via DAC 530 eller 564.
841-låsen passar bra som natt- och säkerhetslåsning i dörrar med höga säkerhetskrav inom handel, kontor och industri.

 

MOTORLÅS ASSA 841C-50 HELSATS 24V   

 

TIDLÖST TRYCKE MED NICKELFRI YTBEHANDLING

6696-modellen är klassiska och välgjorda dörrhandtag som bland annat finns i en variant som är behandlad med ASSA ABLOY Prion. Det är en nickelfri ytbehandling som är anpassad för personer med kontaktallergi. Behandlingen ger en tidlös silverlik nyans.
Trycke 6696 är anpassat för 40-75 mm dörrtjocklek.

 

TRYCKE ASSA 6696 prion   

PÅLITLIGA DÖRRSTÄNGARE I DC300- OCH DC700-SERIERNA

DC300 är en dörrstängare med standardarm. Två stycken DC300 kan monteras som tandemmontage om så önskas på till exempel större dörrar inom industrin.
DC700 är en dörrstängare med glidarm. Denna variant har Cam Motion-teknik som medför ett lätt öppningsmotstånd. Båda varianterna passar för alla typer av ytter, inner- och branddörrar där en säker och kontrollerbar stängning behövs.

 

DÖRRSTÄNGARE ASSA DC300 

DÖRRSTÄNGARE ASSA DC700saknar  

 

CYLINDRAR FÖR BOSTADSSEKTORN – NEPTUN

I Neptun-systemet finns möjlighet att kombinera högsäkerhetscylindrar, systemcylindrar och funktionscylindrar. Högsäkerhetscylindrar är borr- och dyrkskyddade och uppfyller försäkringsbolagens ställda krav.
Alla cylindertyperna är designade för att uppfylla krav för patenterad nyckelkontroll.

 

NEPTUN-SERIEN assaabloy.se  

YALE DOORMAN – DIGITALA LÅS FÖR HEMMABRUK 

Yales smarta dörrlås gör ditt liv lite enklare. Lås och lås upp med kod, nyckelbricka eller app. Dela ut tillfälliga eller tidsspecifika behörigheter i appen Yale Access. Förberedd för hemleverans och så kallade "in-home-services"-tjänster.

 

 

www.yalehome.se   YALE DOORMAN KODLÅS YTTERDÖRR