RETAIL

I Byggbeslag Retail är vi din helhetspartner inom lås, säkerhet, beslag och inredning. Som kund till oss, ringer du vår centrala kundcenter, berättar vad du vill ha hjälp med, sedan tar vi över. Vi ser till att en tekniker kommer ut och felavhjälper.


Det kan gälla allt från en låsmekanism som är i behov av service till ett larmsystem som kräver support. Vi på Byggbeslag vill göra det så enkelt som möjligt för dig som kund så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

 

ALLTID SAMMA HÖGA KVALITET

Vår samlade administration innebär att du alltid får samma höga kvalitet, oavsett om du behöver bygga om en butik i Ystad eller i Kiruna. Till exempel är den centrala projekteringsavdelningen en trygghet för dig som kund – den garanterar standarden. Men vi är i högsta grad också en lokal aktör. Vi finns över hela landet, vilket gör att vi snabbt kan hjälpa dig.

 

Vi använder oss enbart av egen personal eller särskilt noggrant utvalda samarbetspartners, som självklart har koll på lokala förhållanden. Byggbeslag hjälper dig idag, imorgon, om ett år. Ja, precis så länge du vill. Det erbjudandet kommer vi alltid att stå fast vid.

 

 

 

LÖSNINGAR FÖR ALLA BRANSCHER

Vad menar vi egentligen med retail? Butiks- och affärskedjor, tänker kanske många.
Men vi vänder oss också till snabbmatsrestauranger, bensinstationer, mäklarfirmor, transportföretag, m.m. Egentligen alla som uppskattar EN totalpartner som har kapaciteten att klara kundanpassade paketlösningar.

 

Med Byggbeslag Retail behöver du inte blanda in fler aktörer. Vi ordnar allt från omklädningsrummet till fastighetens larm och passersystem, det är dina behov som styr.

 

TILL HANDS I DIN VARDAG

Vi är en partner som alltid finns vid din sida, i den verklighet du lever i. Vi hjälper till med projekteringen när du ska bygga om eller nytt. När det sedan är dags för löpande underhåll eller felavhjälpning är vi också där.

 Då känner vi till anläggningen, eftersom vi vet vad vi installerat, och kan snabbt hjälpa till. Oavsett vilken fas arbetet är i finns vi alltså aldrig mer än ett samtal bort.

 

KONTAKT RETAIL

Exempelbild