STOCKHOLM SÄTRA – LÅSSMED

Vi söker dig som vill arbeta med dörrmiljö, lås och säkerhet. Vi är både intresserade av dig som är låssmed, men även dig som har erfarenhet i någon form från mekanisk låsning, finmekanik, svetsning, fordonsmekanik, bygg eller fastighetsskötsel.

 

Om du har Gesäll- eller Mästarbrev är det naturligtvis mycket meriterande. Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast.

Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad och kan beskriva dig själv som nyfiken och intresserad av att lära nytt. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team.

 

I DIN TJÄNST INGÅR DESSA ARBETSUPPGIFTER:
  • Montage av bl.a. lås, dörrstängare & dörrautomatiker m.m.

  • Läsa och förstå låsscheman och ritningar

  • Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment

FÖR TJÄNSTEN GÄLLER:
  • Grundläggande datakunskaper och B-körkort

  • Du behärskar svenska i tal och skrift, då du har kund- och leverantörskontakter

  • Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistret

VI ERBJUDER DIG
  • Attraktivt friskvårdsbidrag

  • Företagshälsovård

  • Möjlighet till vårdförsäkring

  • Personlig servicebil med möjlighet till drivmedelsförmån

Du arbetar i en expansiv verksamhet och har ca 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat. Variationen av kundobjekt i Stockholmsregionen är stor och du får möjlighet att vara en viktig del av vår utveckling, vilket utmanar och berikar. Du får chans att växa både som person och i din yrkesroll. 

Tjänsten är placerad i Sätra, Skärholmen.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till karriar@byggbeslag.se

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vid frågor om tjänsten, tveka inte att kontakta platschef Anders Leander på 010-163 66 25. 

Märk din ansökan med "Låssmed Sthlm Sätra".

 

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

 

Så här hanterar vi dina personuppgifter: När du skickar in din ansökan till Byggbeslag godkänner och samtycker du till att Byggbeslag behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer här (pdf).

 

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.