Norrköping – TEKNIKER & MEDARBETARE LÅSVERKSTAD/KUNDDISK

Vi söker dig som trivs med ett omväxlande och mångsidigt jobb. I vår butik och låsverkstad arbetar du med försäljning, tillverkning och service av lås- och säkerhetsprodukter. Som tekniker jobbar du med installation och montage ute på fältet när behov uppstår.

Du har någon form av erfarenhet inom områdena mekanisk låsning, finmekanik, bygg eller fastighetsskötsel. 

 

OM DIG

För att lyckas i jobbet bör du vara strukturerad och lösningsorienterad som person. Du gillar kundmötet och att ge en så bra kundservice som möjligt olika situationer. Du kan beskriva dig själv som utåtriktad, nyfiken och intresserad av att lära nytt. Om du saknar erfarenhet från låsverkstad så hjälper vi dig att komma i gång. Du uppskattar att jobba med varierande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team.

 
I din tjänst ingår dessa arbetsuppgifter:

 • Butiksförsäljning, försäljning och rådgivning inom främst lås & säkerhet
 • Tillverkning av nycklar, cylinderläggning och låssystemshantering
 • Administration gällande nyckelhantering
 • Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment
 • Service kring lås, låssystem och säkerhetsprodukter
 • Medverka vid enklare montagearbeten


För tjänsten gäller:

 • Grundläggande datakunskaper och B-körkort
 • Du behärskar svenska, då du har kund- och leverantörskontakter
 • Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistret.


Vi erbjuder dig

 • Attraktivt friskvårdsbidrag 
 • Företagshälsovård 
 • Möjlighet till vårdförsäkring 

Du blir del av en expansiv verksamhet med cirka 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Variationen av kundprojekt i region Östergötland är stor och du får möjlighet att vara en viktig del av vår utveckling, vilket utmanar och berikar. Du får chans att växa både som person och i din yrkesroll. För dig som tekniker på fältet finns även välutvecklade digitala verktyg, som underlättar och stöttar i vardagen.

Tjänsten är placerad i Norrköping.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Välkommen med din ansökan till karriar@byggbeslag.se

Sista ansökningsdag är 2021-11-30. Urval sker löpande, då tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Märk din ansökan med "Medarbetare kunddisk/tekniker".

Om du har frågor, kontakta gruppledare Angelica Björkdahl på telefon 010-163 68 31.

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. 

Att arbeta i Byggbeslag

Så här hanterar vi dina personuppgifter
När du skickar in din ansökan till Byggbeslag godkänner och samtycker du till att Byggbeslag behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.

Läs mer här (pdf).