Stockholm Västberga – Låssmed

Vi söker dig som vill arbeta med dörrmiljö, lås och säkerhet. Vi är både intresserade av dig som är låssmed, men även dig som har erfarenhet i någon form från mekanisk låsning, finmekanik, svetsning, fordonsmekanik, bygg eller fastighetsskötsel.

Om du har Gesäll- eller Mästarbrev är det naturligtvis mycket meriterande. Trots våra tekniska önskemål är det du som person som är viktigast.

Vi söker dig som är en problemlösare och har förmågan att se helheten. Du är ansvarstagande och serviceinriktad och kan beskriva dig själv som nyfiken och intresserad av att lära nytt. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i team.

I din tjänst ingår dessa arbetsuppgifter:

  • Montage av bl.a. lås, dörrstängare & dörrautomatiker m.m.
  • Läsa och förstå låsscheman och ritningar
  • Underhåll och service av vårt installerade produktsortiment


För tjänsten gäller:

  • Grundläggande datakunskaper och B-körkort
  • Du behärskar svenska i tal och skrift, då du har kund- och leverantörskontakter
  • Vi förutsätter att du inte förekommer i belastningsregistret.


Vi erbjuder dig:

  • Attraktivt friskvårdsbidrag 
  • Företagshälsovård 
  • Möjlighet till vårdförsäkring 
  • Personlig servicebil med möjlighet till drivmedelsförmån

Du arbetar i en expansiv verksamhet och har ca 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat. Variationen av kundobjekt i Stockholmsregionen är stor och du får möjlighet att vara en viktig del av vår utveckling, vilket utmanar och berikar. Du får chans att växa både som person och i din yrkesroll. 

Tjänsten är placerad i Västberga.

 

ANSÖKAN OCH KONTAKT

Välkommen med din ansökan snarast till johnny.tveit@byggbeslag.se

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor kring tjänsten, tveka inte att kontakta platschef Johnny Tveit på telefon 010-163 66 56.

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Vår samlade kapacitet och kompetens ger marknaden mer än bara produkter – målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska våra kunders kostnader. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med försäljning av beslag till proffsmarknaden. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, dels genom nyetableringar och dels när nya företag anslutit runt om i landet. 

Att arbeta i Byggbeslag

Så här hanterar vi dina personuppgifter
När du skickar in din ansökan till Byggbeslag godkänner och samtycker du till att Byggbeslag behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.

Läs mer här (pdf).