Jobba hos oss

Att arbeta hos byggbeslag

BYGGBESLAG levererar lösningar och tjänster inom inredning, beslag, lås och säkerhet till Sveriges bygg- och fastighetsmarknad. Varje dag gör vi livet lättare för byggentreprenörer, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar över hela landet.

Som medarbetare hos oss ger din dagliga utmaning och insats ett viktigt bidrag till vår gemensamma framgång och utveckling. Och våra produktlösningar och tjänsteerbjudanden inom inredning, lås och säkerhet en mer praktisk och tryggare tillvaro för människor att bo, leva och arbeta i.

För att förstå våra kunder på bästa sätt och optimera samarbeten, processer och logistik består vår organisation av närmare 40 olika yrkesroller. Merparten är säljare respektive tekniker med olika inriktningar och spetskompetenser. Sammanlagt är vi 320 arbetskamrater fördelade på 15 orter.

Att vi är rikstäckande gör oss konkurrenskraftiga och ger medarbetare tillfälle till kunskapsutbyte kollegor emellan och karriärmöjligheter. Dessutom erbjuder vår geografiska spridning att befattningar varierar – från den mindre enheten där rollen ofta spänner över flera ansvarsområden till specialisten som är delaktig i leveranser till omfattande prestigeobjekt i storstadsmiljö. Oavsett plats och typ av uppdrag, så ger det oss nya erfarenheter varje dag, året runt.

Vill du bli en av oss?

I menyn till vänster ser du vilka tjänster som är lediga för tillfället. Du är också välkommen med en spontanansökan.

Våra ägare

BYGGBESLAG består av moderbolaget AB Byggbeslag och dotterbolaget AB Byggbeslag Lås & Säkerhet. Vi är en del av Ahlmarkskoncernen (O.F. Ahlmark & Co Eftr. A.-B.), som är ett av de äldsta familjeägda företagen i Värmland och grundades redan 1847. Ahlmarkskoncernen är verksam inom sjöfart, handel och industri och sysselsätter cirka 1500 anställda över hela Europa. 

Så här hanterar vi dina personuppgifter
När du skickar in din ansökan till Byggbeslag godkänner och samtycker du till att Byggbeslag behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen.

Läs mer här (pdf).