SÄTRA – UTESÄLJARE LÅS & SÄKERHET

Har du erfarenhet från säkerhetsbranschen och vill arbeta med försäljning i ett väletablerat företag? Är du en driven person som trivs med ett varierande arbete där du får knyta kontakt med kunder? Sök då tjänsten som utesäljare till Byggbeslag!

 

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som säljare kommer du vara ansvarig för affärsområdet Lås & Säkerhet. Ditt arbete kommer till största del att bestå av relationsbyggande mot både befintliga och nya kunder, där du arbetar med försäljning av både installationsprojekt och serviceavtal, samt hantering av offerter och avtal.


Därtill genomför du presentationer och säljer in företagets tjänster på ett snyggt sätt, samt hjälper och vägleder kunderna mot en behovsanpassad och bra säkerhetslösning. Därtill kommer du att få skriva offerter i samarbete med låsprojektörer samt driva affärerna hela vägen in i mål. Du kommer att vara delaktig i budget, prognos och strategiarbete samt vara bejakande i leverantörssamarbeten där du är delaktig på bland annat utbildningar, prisdiskussioner och funktionslösningar.

Tjänsten innefattar resor inom Stockholmsregionen och du får tillgång till tjänstebil. En stor del av tiden spenderar du ute hos kund för att förstå deras behov och verksamhet för att därefter presentera en lösning. Du kommer att vara en del av ett tight team bestående av projektörer, projektledare, produktionschef och platschef.

  • Kundbesök och proaktiv bearbetning av kunder
  • Identifiering av möjligheter och behov
  • Bygga och bevara god kundkontakt
  • Administrativt arbete kring offertarbete
  • Teknisk rådgivning kring säkerhetslösningar och produktval

 

UTBILDNING, ERFFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Erfarenhet eller kunskap inom säkerhetsbranschen
  • Erfarenhet av att ha arbetat praktiskt med Lås och/eller passersystem är meriterande

För att trivas i rollen som utesäljare hos Byggbeslag ser vi att du är en driven och produktiv person som trivs med att arbeta mot och nå mätbara mål. Du är nyfiken, initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är socialt säker och besitter god förmåga att bygga relationer till andra. Du tar stort ansvarstagande över dina arbetsuppgifter där du arbetar strukturerat och driver dina projekt framåt självständigt. I den här processen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 
ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Sätra, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

 

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Bravura. Du söker tjänsten som utesäljare via Bravuras rekryteringsverktyg. Välkommen med din ansökan!

 

Länk till annonsen på bravura.se

 

Om du har frågor om tjänsten vänder du dig till:
info@bravura.se eller ring 08-400 240 50. 

 

 

Exempelbild

 

 

ATT ARBETA I BYGGBESLAG

 

VI SÖKER ÄVEN LÅSSMED

Läs mer om tjänsten här

lv

 

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter eller byggprojekt. Vår samlade kapacitet och kompetens ger så mycket mer än en bra anläggning – målet är att vår kunskap och erfarenhet även ska minska projektets totala kostnad inklusive miljöpåverkan och samtidigt öka tryggheten. Det vinner vi alla på.

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vårt företag växt. Vi har kommit närmare våra kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.