LÅT OSS PRESENTERA BYGGBESLAG

Vi levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till din fastighet eller ditt bygge. Vår samlade kompetens och kapacitet ger dig så mycket mer än bara produkter - målet är att vår kunskap och erfarenhet ska minska dina kostnader. Det vinner vi alla på.

funktionella lösningar som efterfrågas varje dag

Vår resa tog sin början i slutet av 50-talet då AB Byggbeslag startade sin verksamhet i Karlstad med att sälja beslag till bygg- och fastighetsbranschen. Under åren som gått har både vårt erbjudande och vår verksamhet växt, både genom nyetableringar och genom att nya företag anslutit runt om i landet. 

Vårt erbjudande efterfrågas dagligen av byggentreprenörer, hustillverkare, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Det kan handla om att tillgänglighetsanpassa en fastighet, att installera och driftsätta ett låssystem eller för den delen att leverera och driftsätta ett komplett säkerhetssystem med passersystem, larm och kamera till ett köpcentra.

VI TAR HAND OM HELHETEN

Det spelar ingen roll om du har 290 butiker spridda över hela Sverige, en fastighet i Sundsvall eller om du bygger lägenheter i Göteborg. Vi finns med dig hela vägen med vår kompetens. Från en tidig konsultation, via leverans, installation och driftsättning, till det efterföljande underhållet. Det ska kännas tryggt med en leverans från Byggbeslag.

 

RIKSTÄCKANDE PÅ RIKTIGT

Chansen är stor att du redan jobbat med någon av oss, då vi finns vi på ett stort antal orter runt om i hela landet. Välkommen till oss!  Byggbeslag Kontakt.